KUNST IN OPDRACHT

Ieder kunstwerk heeft haar eigen verhaal welke aansluit bij de visie & identiteit van het bedrijf of persoon waar Barry van der Hoeven kunst voor creëert. Onderstaand een selectie van gerealiseerde kunstprojecten voor een diversiteit aan opdrachtgevers.

‘Keer brainstormen over een persoonlijk kunstwerk?’

Barry komt graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe gaat het ter werk ? Barry van der Hoeven komt graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken..
 • “Het artwork is een verbeelding van onze visie & ambities!”
  Wij werken inmiddels al wat jaren samen met Barry. Barry heeft het talent om visie en strategie te vertalen naar beeld, naar kunst. Voor onze organisatie maakt het artwork inzichtelijk wat onze visie is maar ook hoe wij onze ambities willen realiseren. Beelden en spreuken in een 44 meter lang kunstwerk nemen opdrachtgevers en collega’s mee in een ambitie reis. Een reis die onze organisatie verder brengt maar bovenal de ambitie realiseert van Agium collega’s waarbij impact wordt gemaakt op onze opdrachtgevers. Het artwork leidt elke dag weer tot inspiratie van mensen die ons kantoor bezoeken maar ook collega’s die iets ‘nieuws’ ontdekken in het werk.

  Stephan Persoon
  Directeur Agium Finance & Control
 • “Kunst als eyecatcher - gegarandeerd wow effect”
  Na een zoektocht op allerlei media voor een geschikte foto aan de wand, werden we getipt om Barry zijn site te bezoeken, na een 1e gesprek waren we enthousiast en zijn we gezamenlijk gekomen tot een collage van hoogtepunten over Delft die we als akoestische doek in megaformaat in onze huiskamer hebben hangen. Een echte eyecatcher de investering meer dan waard.

  Bram & Margarethe
 • De kunst blijft elke dag weer verrassen!
  10 jaar geleden maakte ik kennis met Barry van der Hoeven en zijn kunst. Nu 10 jaar later kijk ik elke dag tegen zijn mooie werk die in bijna elke ruimte van mijn praktijk hangt.. en elke dag voelt het alsof ik ze voor het eerst zie. Tijdloos, persoonlijk, emotioneel, kleurrijk, waanzinnig mooi en uniek, dat is Barry van der Hoeven Art.

  Saghi Helmi
  Eigenaresse Helmi’s Dental Care